Lady Gaga heeft meer dan 10 miljoen Facebookfans

Geschreven door op 3 juli 2010 om 20:55
Lady Gaga - Foto: Justin Higuchi (Wikimedia Commons)

Lady Gaga is sinds kort de enige levende persoon met meer dan tien miljoen fans op Facebook. De zangeres staat daarmee boven president Barack Obama, die het met iets meer dan 9,5 miljoen fans moet doen.

Michael Jackson heeft volgens de Britse website Famecount met ruim veertien miljoen nog steeds de meeste fans. Alleen de pagina’s van de spelletjes Texas Hold’em Poker en Mafia Wars overstijgen dit aantal met respectievelijk ruim twintig miljoen fans en bijna dertien miljoen fans. De Facebookpagina’s van animatieserie ‘Family Guy’ en Facebook zelf komen nog niet aan de elf miljoen en worden op den duur waarschijnlijk ingehaald door Lady Gaga.

Ook op Twitter is de 24-jarige zangeres populair. Met ruim 4,7 miljoen volgers laat ze ook hier Barack Obama achter zich. Alleen Britney Spears, Ashton Kutcher en de Ellen DeGeneres Show hebben meer Twittervolgers. Gaga houdt de gemoederen bezig. De Rolling Stone-editie waarin de zangeres letterlijk en figuurlijk met de billen bloot gaat is bijna twee keer zo veel verkocht als normaal.

Bron: Novum Nieuws

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Artiesten · Lady Gaga Nieuws · Nieuws