Jody Bernal hoopt weer op een hit

Geschreven door op 30 juni 2010 om 22:00
Jody Bernal - Fotograaf ICaz - Wikimedia Commons (CC BY 2.0)

Jody Bernal hoopt weer een hit te scoren. Tien jaar na het succes van ‘Que Si, Que No’ blaast de 28-jarige zijn zangcarrière nieuw leven in. Jody doet dat niet alleen, hij krijgt hulp van een complete bigband.

Jody Bernal hoopt op een hit

Bernals nieuwe single ‘Dame Tu Veneno’ is een cover van de Italiaanse klassieker ‘Tu Vuò Fà L’Americano’ van Renato Carosone uit 1958. “Ruim twee maanden geleden kwamen mijn label en manager met dit nummer en ik was meteen superenthousiast”, herinnert Bernal zich. “We zijn lekker aan de slag gegaan, hebben een Spaanse tekst laten schrijven op het originele nummer en alles laten inspelen door een bigband.”

Jody brak precies tien jaar geleden door met zijn zomerhit ‘Que Si, Que No’. Het nummer stond vijftien weken boven aan de hitlijsten en ging meer dan honderdduizend keer over de toonbanken. ‘Que Si, Que No’ was het bestverkochte nummer van 2000. Bernal heeft het succes nooit kunnen evenaren. Later bracht hij singles uit als ‘Oh Bambolero’, ‘Ún Beso Mas’ en ‘Shiki Boom Boom’.

Bron: Novum Nieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Jody Bernal Nieuws · Nieuws