Nieuw Johnny Cash album op komst met bijdrage van Chris Cornell

Geschreven door op 9 februari 2018 om 12:58

Er komt een nieuw album met poëzie en teksten van Johnny Cash. De teksten zijn ingespeeld en gezongen door verschillende gastartiesten, waaronder de overleden Chris Cornell.

Nieuw album met Johnny Cash teksten op komst

Er is een nieuw album met nooit eerder uitgebrachte songteksten en poëzie van Johnny Cash op komst! De plaat, genaamd ‘Johnny Cash: Forever Words’, verschijnt op 6 april. Eerder verscheen al een boek met poëzie van de folk-ster, met dezelfde naam. De teksten van Cash worden gezongen en vertolkt door een aantal grote namen binnen de muziekwereld, waaronder Elvis Costello, Kris Kristofferson & Willie Nelson en Chris Cornell.

De track van Cornell, genaamd ‘You Never Knew My Mind’, gaat de boeken in als één van zijn laatste opnames voor zijn dood. De voormalig zanger van onder meer Soundgarden en Audioslave overleed op 18 mei 2017.

Albumtrailer

De zoon van Johnny, John Carter Cash, verzamelde de gedichten en teksten van zijn vader. De zoon van de overleden legende, tevens co-producer van de nieuwe plaat, zette de teksten om tot muziek. Op YouTube verscheen een albumtrailer, waar John vertelt over het nieuwe album ter ere van zijn vader:

 

Bron: YouTube

The following two tabs change content below.
Robin de Roode, redacteur bij Artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Plaats hier je reactie:

comments

Artikel Categorieën:
Artiesten · Johnny Cash Nieuws · Nieuws

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Menu