Bone Thugs-N-Harmony in juli naar Melkweg Amsterdam

Geschreven door op 12 juni 2018 om 14:03
Bone Thugs-N-Harmony - Foto: Hip Hop dance (Wikimedia Commons, CC BY-SA 4.0)

Een van de meest succesvolle hiphopgroepen aller tijden komt naar Nederland! Bone Thugs-N-Harmony komt in juli naar de Melkweg in Amsterdam.

Bone Thugs-N-Harmony naar Melkweg

Goed nieuws voor fans van Bone Thugs-N-Harmony! De iconische hiphopgroep geeft aankomende zomer een show in de Melkweg in Amsterdam! De groep, die absolute klassiekers produceerde als ‘1st of tha Month’‘Tha Crossroads’ en ‘Look into My Eyes’, betreedt het Amsterdamse podium op vrijdag 13 juli tijdens cannabis festival ‘High Times’.

Wat je kunt verwachten tijdens dit festival? De Melkweg is duidelijk op zijn website: “High Times is een festival voor, over en met cannabis. Verwacht dus geen piekfijn georganiseerde concerten of een strak gehandhaafd tijdschema, maar wel een geestverruimende ervaring.”

Inmiddels zijn er meer namen voor het festival bevestigd, waaronder de Amerikaanse rapper Ty Dolla $ign.

Concertkaarten

Tickets voor de show zijn onder meer verkrijgbaar via de website van Ticketmaster. Zijn de kaarten uitverkocht? Probeer het dan eens hier.

Bron: Melkweg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.