Jermaine Jackson wil van achternaam af

Geschreven door op 8 november 2012 om 11:53
Jermaine Jackson - Author Reflexivity Capital Group - Wikimedia Commons (CC BY-SA 3.0)

De 57-jarige broer van wijlen Michael Jackson wil zijn achternaam veranderen in Jacksun. Hiervoor diende hij een aanvraag in bij het hooggerechtshof in Los Angeles.

De zanger gaf ‘artisitieke overwegingen’ op als reden. Het verzoek is nog niet goedgekeurd door het gerechtshof, binnenkort doet wordt er een uitspraak gedaan.

Jermaine is bekend geworden als een van de ‘Jackson 5’ leden naast o.a. Michael Jackson. Toen The Jackson 5 Motown verliet stapte hij uit de groep omdat hij loyaal wilde blijven aan Motown. Enkele jaren later begon hij een succesvolle solocarrière met als grootste hit het duet met Pia Zadora ‘When The Rain Begins To fall’. Deze track bereikte de nummer 1 positie in Nederland.

Onlangs kwam Jermaine uit met een album vol klassieke Jazz nummers, getiteld ‘I Wish You love’. Momenteel tourt hij door Europa met zijn broers Jackie, Marlon en Tito met The Jackson’s Unity Tour. Op 23 en 24 november staan de broers op Night Of The Proms in ahoy, kaarten zijn verkrijgbaar via Livenation

The Jacksons Unity Tour 2012

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Jermaine Jackson Nieuws