Adele zet beveiliger op zijn plaats: “This is a concert!”

Geschreven door op 21 maart 2017 om 13:33
Adele - Fotocredits: Kristopher Harris (Wikimedia Commons - CC BY 2.0)

Adele heeft voor een opmerkelijk moment gezorgd tijdens haar concert in Melbourne op 19 maart. De succesvolle zangeres onderbrak haar show om een beveiliger aan te spreken.

Adele zet beveiliger op zijn plaats

Inmiddels is Adele bezig met haar langverwachte tour door Australië en Nieuw-Zeeland. Op 19 maart gaf de wereldster een concert in Melbourne en daar gebeurde iets heel opmerkelijks.

“This is a concert!”

Na afloop van het nummer ‘Water under the Bridge’, vraagt de zangeres aan haar band om even te stoppen voordat ze doorgaan met het volgende nummer. De superster heeft namelijk een beveiliger gezien die tegen de concertbezoekers, die het niet goed konden zien of wilden dansen, schreeuwde dat ze moesten gaan zitten.

De wereldster is het hier duidelijk niet mee eens en spreekt de beveiliger dan ook toe om er mee op te houden. “Wat doe je anders bij een concert als je niet mag dansen?”, vraagt Adele zich af. Adele kan na haar woordje tegen de beveiliger rekenen op een groot applaus van het publiek.

Bekijk het volledige filmpje hieronder:

Wereldtour

Na concerten in Australië, Nieuw-Zeeland, Europa en Amerika te hebben gegeven, loopt de tour van Adele bijna op zijn einde. Maar niet voordat de tour grandioos wordt afgesloten. ‘The Finale’ van de wereldtour zal vier avonden te zien zijn in het Wembley stadion in Londen. De kaarten voor deze vier concerten waren binnen een mum van tijd uitverkocht.

Bron: RTL Nieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Adele Nieuws · Artiesten · Nieuws