Stereophonics voorprogramma Bruce Springsteen in Den Haag

Geschreven door op 29 maart 2016 om 12:58
Bruce Springsteen (E Street Band, cropped) - Fotograaf Bill Ebbesen - Wikimedia Commons (CC BY-SA 3.0)

Deze zomer geeft Bruce Springsteen een concert op het Malieveld in Den Haag en Stereophonics treedt op als voorprogramma.

Stereophonics voorprogramma Bruce Springsteen

Op 14 juni geeft Bruce Springsteen een concert op het Malieveld in Den Haag en het is zojuist bekend geworden wie Springsteen meeneemt voor het voorprogramma. Niemand minder dan Stereophonics zal het publiek opwarmen voor het concert van The Boss.

Britse band

Stereophonics werd in 1992 opgericht in het Welshe plaatsje Cwmaman. De band bestaat uit Kelly Jones, Richrd Jones, Adam Zindani en Jamie Morrison. In 1997 verscheen de band met hun eerste album Word Gets Around wat in Engeland al snel de gouden status bereikte. Ook werd de band in 1995 uitgeroepen tot beste nieuwkomer tijdens de Brit Awards. Zes albums kwamen in de UK op nummer 1 terecht. In september 2015 bracht de groep hun negende studioalbum Keep The Village Alive uit.

Springsteen in concert

Bruce Springsteen is op dit moment bezig met zijn The River World Tour en staat in het teken van het album The River. The Boss doet ook Nederland aan op 14 juni. Kaarten voor het concert gingen 12 februari in de verkoop en het concert was razendsnel uitverkocht.

 

Bron: Podiuminfo

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Als ik niet lig te slapen, luister ik naar muziek.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.