AC/DC geeft openluchtconcert in België

Geschreven door op 14 januari 2015 om 14:25
AC/DC (Angus Young, Axl Rose) - Foto's Raph_PH & Florez007 (Flickr CC BY 2.0, Wikimedia CC BY-SA 3.0)

Goed nieuws voor AC/DC fans! AC/DC geeft deze zomer namelijk een heel bijzonder concert in België. De Australische rockers komen naar Dessel voor een groot openluchtconcert op festivalpark Stenehei. 

Het openluchtconcert maakt deel uit van de Rock Or Bust World Tour 2015. De show zal plaatsvinden op zaterdag 6 juni. AC/DC kondigde vorig jaar concert aan in de Gelredome in Arnhem. Dit concert was binnen een half uur volledig uitverkocht. Veel fans waren teleurgesteld omdat ze geen kaarten konden bemachtigen.

AC/DC tickets

Heb jij voor het concert in de Gelredome geen tickets kunnen scoren? Dan heb je nu een nieuwe kans om de show toch bij te wonen. Het openluchtconcert in België is een prima alternatief voor de show in Nederland. Dessel in België ligt namelijk vlakbij de grens van Nederland. Daarnaast geven veel mensen de voorkeur aan een openluchtconcert in plaats van een binnenshow.

Tickets voor AC/DC in België gaan op zaterdag 17 januari in de verkoop. De voorverkoop vindt plaats op 09:00 uur via de website van Proximus en Ticketmaster.

 

Rock or bust world tour 2015

Het is alweer jaren geleden dat de Aussies een optreden in Nederland gaven. De concerten in Nederland en Belgie maken deel uit van de Rock Or Bust World Tour 2015.  Reden van de tour is de promotie van het nieuwe album Rock or Bust.

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Djuna Vaesen

Djuna Vaesen, Redacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
AC/DC Nieuws · Concertaankondigingen · Nieuws