Dode en zwaargewonde na Avenged Sevenfold concert in Duitsland

Geschreven door op 22 februari 2017 om 14:18
Avenged Sevenfold - Fotograaf: Stefan Brending - wikimedia commons

Dinsdagavond gaf de band Avenged Sevenfold samen met support-acts Disturbed en Chevelle een concert in Stuttgart. Na het concert is een van de crewleden die bezig was met het podium afbreken een paar meter naar beneden gevallen. De 26-jarige man viel op een 19-jarige crewlid die overleed aan zijn verwondingen.

Groot drama na Avenged Sevenfold show in Duitsland

De band, die afgelopen zaterdag nog een concert in de Ziggo Dome gaf, plaatste de verschrikkelijke mededeling op hun Facebook pagina. Een 26-jarige crewlid is tijdens het afbreken van het podium naar beneden gevallen.

Hij is terecht gekomen op een 19-jarig lokaal crewlid. Helaas was de 19-jarige man ernstig gewond en is hij aan de gevolgen daarvan overleden. In het bericht geeft de band aan dat de man die viel nog in kritieke toestand in het ziekenhuis ligt.

Lees het Facebook bericht hieronder:

Dit is natuurlijk een van de verschrikkelijkste dingen die je kan meemaken. De band geeft ook aan veel liefde te hebben voor de mensen die er iedere dag weer voor zorgen dat hun op dat podium kunnen staan. De band geeft aan de fans een update te geven als ze meer weten.

Bron: Avenged Sevenfold

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Avenged Sevenfold Nieuws · Nieuws