Repetitie van Sieneke succesvol verlopen

Geschreven door op 20 mei 2010 om 14:44
Sieneke (Cropped) - Fotocredits: Aktiv [CC BY-SA 2.0] via Wikimedia Commons

Vanochtend heeft Sieneke haar eerste repetitie gehad in de Telenor Hal in de Noorse hoofdstad Oslo. De zangeres, die voor Nederland deelneemt aan het Eurovisie Songfestival, was, ondanks haar keelontsteking, uitstekend bij stem. Nerveus is ze zeker niet.

De 18-jarige zangeres gaat tijdens de halve finale een crèmekleurig strapless hesje met glimmende pailletten en glitters dragen. Kijk hier hoe de eerste repetitie verliep.

De show van Nederland komt nog wat statig over. Sieneke staat op het podium met een nepdraaiorgel achter haar. Daarvoor staan twee acteurs die de poppetjes van het orgel moeten voorstellen. Helaas worden zowel de achtergrondzangeressen als de poppen niet betrokken bij de choreografie van Sieneke.

Leukst onderdeel van het Nederlandse optreden is te vinden in het van het draaiorgel. Daar wordt steeds de tekst Sha-la-lie Sha-la-la geprojecteerd. Heel Europa kan dus meezingen.

De achtergrond bij de Nederlandse inzending lijkt nog niet ingevuld. Sieneke draagt nog niet de kleding die ze zal dragen tijdens de halve finale, volgende week donderdag. Dan zal ze een witte broek dragen.

Bron: Telegraaf.nl

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· · ·
Artikel Categorieën:
Nieuws · Sieneke Nieuws · Songfestival Nieuws