Celebrating Bowie viert leven David Bowie in Nederlandse poppodia

Geschreven door op 28 september 2017 om 11:06
David Bowie - Foto Ron Frazier - Flickr (CC BY 2.0)

Aankomend voorjaar wordt de legendarische David Bowie herdacht in verschillende Nederlandse poppodia. Tijdens Celebrating Bowie wordt het leven van de iconische zanger gevierd.

Celebrating Bowie in Nederlandse poppodia

Fans van David Bowie kunnen aankomend voorjaar in Amsterdam en Utrecht terecht voor een bijzonder eerbetoon aan de in 2016 overleden zanger. In januari wordt het leven van het icoon gevierd met de grootse show Celebrating Bowie. Op 16 januari staat de show in Paradiso, een dag later is TivoliVredenburg aan de beurt.

Oud-bandleden David Bowie

Een fantastische line-up aan wereldartiesten, vrienden en oud-bandleden van The Thin White Duke zal het legendarische oeuvre van de zanger ten gehore brengen. Celebrating Bowie wordt geleid door toetsenist Mike Garson, die decennia lang met Bowie samenwerkte en op meerdere albums te horen is.

Verder zijn in ieder geval zanger/gitarist Adrian Belew (Sound & Vision Tour) en gitarist Gerry Leonard (A Reality Tour) aanwezig. Ook bassist Carmine Rojas (Let’s Dance / Serious Moonlight Tour), Angelo Moore (Fishbone), Angelo Bundini (bekend als gitarist Scrote) en de in 2017 voor een Grammy genomineerde Gaby Moreno komen naar Nederland.

Tot slot mogen de aanwezige fans nog veel meer verrassende gastartiesten verwachten! Wie dit zijn wordt nog even geheim gehouden.

Concertkaarten

Tickets vanaf vrijdag 29 september om 12:00 uur verkrijgbaar via de volgende online verkooppunten:

Tickets Primair Tickets Secundair

 

Bron: Paradiso, TivoliVredenburg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.