Anouk Songfestival deelname bevestigd! (VIDEO)

Geschreven door op 17 oktober 2012 om 11:17
Royal Park Live, Anouk - By Dotblend [GFDL (http://www.gnu.org/copyleft/fdl.html) or CC BY 3.0 (https://creativecommons.org/licenses/by/3.0)], from Wikimedia Commons

Volgens Anouk is het dan nu toch echt rond!  In een filmpje op Facebook maakt ze bekend dat zij in 2013 Nederland zal vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival.

Anouk blijft maar verrassen. Vanmorgen postte ze op haar eigen facebook pagina een filmpje waarin ze met de slaap nog in haar ogen bekend maakt dat ze volgend jaar Nederland zal vertegenwoordigen tijdens het Eurovisie Songfestival in Malmö.

Het hing al een tijdje in de lucht dat Anouk naar het songfestival zou gaan, maar er waren in eerste instantie problemen. Zo wilde de TROS graag dat ze zou deelnemen aan een voorronde, maar daar had Anouk geen zin in.

Het is opvallend dat Anouk zegt dat ze zal meedoen aan het Eurovisie songfestival. Aangezien de Tros nog geen persbericht heeft uitgebracht lijkt het er op dat op dat ze de video op eigen initiatief heeft geplaatst, en dat de TROS er niets van af weet.

UPDATE 

De TROS meldt in een persbericht dat ze hebben besloten om gehoor te geven aan het Nederlandse publiek en Anouk naar het Songfestival te sturen. Er zullen géén voorrondes plaatsvinden dit jaar en eind februari 2013 zal de TROS bekend maken met welk liedje Anouk ons land zal vertegenwoordigen.

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Anouk Nieuws · Nieuws · Videos