Kendrick Lamar concert in Ziggo Dome razendsnel uitverkocht

Geschreven door op 6 oktober 2017 om 10:34
Kendrick Lamar - Foto: Merlijn Hoek - (Bron: Wikimedia Commons)

Het concert van  Kendrick Lamar in de Amsterdamse Ziggo Dome was binnen 20 minuten compleet uitverkocht. Hoe kom je nu nog aan kaarten?

Kendrick Lamar uitverkocht

Op vrijdagochtend 6 oktober ging het concert van Kendrick Lamar in de verkoop. Vanaf  10:00 uur konden fans concertkaarten reserveren via de website van Ticketmaster.

Velen stonden ruim voor die tijd in de (digitale) wachtrij om zo’n gewild kaartje te scoren. Tot grote teleurstelling van veel fans was de vraag blijkbaar groter dan het aanbod. Het concert was dan ook in een recordtempo van zo’n 20 minuten compleet uitverkocht.

Hoe kom je nu nog aan kaarten?

Heb je de voorverkoop gemist of is het niet gelukt om Kendrick Lamar tickets te reserveren? Gelukkig zijn er nog mogelijkheden om alsnog aan kaarten te komen.

  1. Blijf Ticketmaster in de gaten houden. Soms worden tot een uur nadat het evenement is uitverkocht nog kaarten vrijgegeven van mislukte bestellingen.
  2. Check Marktplaats, Ticketswap of reserveer kendrick Lamar tickets bij een betrouwbare secundaire ticketshop. je betaalt wel iets meer, maar je hoeft het concert in ieder geval niet te missen.
  3. Laat iedereen weten dat je op zoek bent naar tickets. Plaats dus oproepen op Facebook en Twitter. Wellicht heeft iemand binnen jouw netwerk nog kaarten of tips.
  4. Volg ArtiestenNieuws op Facebook. We laten het z.s.m. weten wanneer er extra kaarten in de verkoop gaan. Hetzelfde geldt voor de aankondiging van een (eventueel) extra concert.
  5. Doe mee aan alle mogelijke winacties op de radio.

Heb je nog een goede tip? Laat het ons weten in de comments.

YouTube player

Kendrick Lamar concert 2018

Het Nederlandse concert van Kendrick Lamar vindt plaats op vrijdag 23 februari 2018. Het optreden in de Amsterdamse Ziggo Dome maakt deel uit van zijn ‘The DAMN. Tour’. Aanleiding van de tournee is de release van het nieuwe album ‘DAMN ‘.

De Britse singer-songwriter James Blake staat in het voorprogramma van de show.

 

Bron: Ticketmaster

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.