Duncan Laurence kiest voor ‘duurzame vintageoutfit’ tijdens Songfestival

Geschreven door op 7 mei 2019 om 13:55
Duncan Laurence (The Netherlands 2019) - Fotocredits: Martin Fjellanger, Eurovision Norway, Eurovisionary (CC BY-SA 4.0)

Het Eurovisiesongfestival gaat bijna van start en dan vraagt heel Nederland zich nog maar één ding af… Wat trekt Duncan Laurence aan?

Duncan Laurence outfit

Op dinsdag 14 mei 2019 gaat het Eurovisiesongfestival van start in Tel Aviv! Duncan Laurence vertegenwoordigt Nederland met het nummer ‘Arcade‘ tijdens de editie van 2019. Ruim een week voor het eerste optreden van de zanger vraagt heel Nederland zich nog maar één ding af: in welke outfit verschijnt Duncan Laurence op het podium? Op dinsdag 7 mei 2019 plaatste de artiest een bericht op Instagram waarin hij onthult welke kleding hij draagt tijdens het muziekspektakel. Het gaat om een duurzame vintage outfit van ontwerper Sjaak Hullekes.

De outfit

Sjaak Hullekes, beter bekend als Hul le Kes, heeft voor de ‘Arcade‘-zanger verschillende kledingstukken ontworpen. Op Instagram zijn foto’s te zien van een Frans antiek jasje, een broek van katoen en een linnen shirt. Alle gebruikte stoffen hebben een duurzaam karakter en zijn met de hand geverfd.

Dankwoord

Onder het Instagram-bericht liet Duncan nog een dankwoord achter voor de modeontwerper: “Ik vind het een eer om met iemand te werken die zo artistiek en gepassioneerd is als Hul le Kes. Dank je Sjaak, voor al het werk dat je er in gestopt hebt. Ik ben dol op jouw oog voor detail en jouw vakmanschap.”

Deelname Eurovisiesongfestival

Tijdens de tweede halve finale op donderdag 16 mei 2019 komt de Nederlandse inzending voor het eerst in actie op het podium in Tel Aviv. Met het nummer ‘Arcade‘ heeft Duncan niet alleen de buitenlandse pers, maar ook de bookmakers al weten te overtuigen van zijn talent. Volgens de wedkantoren gaat Duncan Laurence er op zaterdag 18 mei 2019 met de winst vandoor.

 

Bronnen: Nu.nl, https://eurovisionworld.com/odds/eurovision

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.