The Johnny Cash Roadshow in 2020 terug naar TivoliVredenburg Utrecht

Geschreven door op 8 april 2019 om 11:20
The Johnny Cash Roadshow, Johnny Cash (cropped) - Foto: The Johnny Cash Show (Wikimedia Commons, public domain)

The Johnny Cash Roadshow komt in maart 2020 met een tribute aan de legendarische zanger naar TivoliVredenburg te Utrecht!

The Johnny Cash Roadshow terug naar TivoliVredenburg

Goed nieuws voor fans van Johnny Cash! Op dinsdag 24 maart 2020 wordt de legendarische zanger geëerd door The Johnny Cash Roadshow. Het concert vindt plaats in de Grote Zaal van TivoliVredenburg te Utrecht. Tijdens het eerbetoon aan ‘The Man In Black‘ worden grote hits als ‘I Walk The Line’, ‘Ring of Fire’ en ‘Hurt’ gespeeld door Clive John met zijn band.

Kaartverkoop

Tickets zijn per direct in de verkoop gegaan via de website van TivoliVredenburg en Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier.

Tributeband

Ondanks dat Cash in september 2003 overleed, is zijn muziek nog steeds springlevend. De Engelse tributeband laat door zijn eerbetoon de zanger en zijn nummers voortbestaan. Jarenlang reist frontman Clive John met zijn band gemodelleerd naar The Tennessee Three, blazers en de drie ‘Carter Sisters’ de wereld over. Zelfs de ‘Carter-Cash familie prijst de groep. “Clive captures my grandfather just as he was”, aldus de kleindochter van Johnny.

Bekijk hier de promotievideo:

YouTube player

 

Bron: johnnycashroadshow.com, TivoliVredenburg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.