Kesha laat nieuwe single in Japanse metro horen (VIDEO)

Geschreven door op 18 september 2012 om 10:58
Kesha - Fotograaf Peter Neill - Wikimedia Commons (CC BY 2.0)

Kesha heeft haar nieuwe single ‘Die Young’ in de Japanse metro voor het eerst laten horen. In een filmpje van haar officiële Youtube-account is te zien hoe ze de single in een volle metro a-capella zingt. Bekijk de video hier!

In het filmpje is te zien hoe Kesha haar nieuwe single begint te zingen in de de rijdende metro, terwijl al haar medepassagiers haar raar aankijken. De zwart-witte promo van ‘Die Young’ is hieronder te beluisteren.

Kesha brak in 2010 door met haar album Animal waar onder andere de wereldwijde hit ‘Tik Tok’ op stond. Alleen die single werd wereldwijd al 12,8 miljoen keer verkocht.

Er gingen al langer geruchten dat er een nieuw album zit aan te komen en dit werd tijdens de MTV Video Music Awards bevestigd door Kesha zelf. De single ‘Die Young’ wordt het eerste nummer van het nieuwe album dat in de loop van 2012 vermoedelijk uit zal komen. Op 25 september zal de 1e single al zijn te beluisteren.

Kesha – Die Young

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Kesha Nieuws · Nieuws · Videos