Jan Smit Ahoy 2012 Ticket verkoop van start

Geschreven door op 9 maart 2012 om 14:29
Jan Smit - Fotograaf: Martijn Kleingeerts - Flickr - Toppers

De bekende Volendamse zanger Jan Smit gaat weer optreden! Op 25 en 26 oktober aanstaande treedt de zanger op in Ahoy Rotterdam.

Jan Smit Ahoy 2012 Ticket verkoop van start

De zanger doet dit in het kader van zijn 15-jarig jubileum als artiest. De jonge Jan Smit, toen beter bekend als Jantje Smit, maakte zijn eerste single al in 1996. Met ‘Mama’ lanceerde de jonge volendammer, toen nog maar 11 jaar oud, zijn eerste single.

Inmiddels heeft de 26-jarige een rij hits aan zijn naam hangen waar je u tegen zegt; enkele bekende zijn ‘Laura’, ‘Op Weg Naar Geluk’, ‘Als je iets kan doen’ en zijn meest recente single ‘Dromen’.

Jan Smit komt niet alleen, want hij neemt niemand minder mee dan zijn grootste fans: vrienden Nick & Simon, Gerard Joling en Yes-R zullen namelijk bij beide optreden het jubileum samen met Jan vieren.

De kaartverkoop voor beide concerten in Ahoy zijn inmiddels van start gegaan. Via de officiële website van de volkszanger zijn de kaarten te bestellen, maar wees snel want een van de avonden is al uitverkocht!

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Artiesten · Concertaankondigingen · Jan Smit Nieuws · Nieuws