Twenty One Pilots treedt op in Amsterdam en Brussel

Geschreven door op 9 mei 2016 om 17:43
Twenty One Pilots - Fotograaf: Yilmaazaleyna (Wikimedia Commons)

Twenty One Pilots zijn na uitverkochte shows weer in Nederland en België dit jaar! In november komen ze naar de Heineken Music Hall en Vorst Nationaal.

Twenty One Pilots concerten

Twenty One Pilots

Twenty One Pilots – Fotograaf: Yilmaazaleyna | commons.wikimedia.org

Twenty One is van plan om weer naar Nederland en België te komen. Op dinsdag 15 november geeft het duo een concert in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Het tweetal is ook in Brussel op woendag 16 november. De twee concerten zijn onderdeel van hun wereldtour EMØTIØNAL RØADSHØW.

Tickets

De kaartverkoop begint op vrijdag 13 mei om 10 uur ’s ochtends voor beide concerten. Kaartjes voor het concert in Amsterdam zijn onder andere te vinden op de website van Ticketmaster. Tickets voor het concert in Brussel zijn verkrijgbaar op de website van Live Nation.

Twenty One Pilots

De band begon in 2009 als een drietal maar Tyler Joseph is de enige die nog actief is onder de naam Twenty One Pilots. In 2011 is Josh Dun erbij gekomen en zo is het duo ontstaan dat we nu kennen. In 2015 hebben ze samen het album ‘Blurry Face‘ opgenomen waar de grote hit ‘Stressed Out‘ op staat.

De twee staan erom bekend dat ze energieke optredens geven omdat ze het publiek graag willen vermaken. De muziek die het tweetal maakt is niet in een hokje te stoppen, maar het is een combinatie van hiphop, pop, electronica en rock. Er zijn zelfs fans die het ‘Schizophrenic pop’ noemen.

Bron: HMH, Vorst Nationaal

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.