René van Kooten met zijn band Shifting Daylight langs theaters

Geschreven door op 11 januari 2018 om 14:36
René van Kooten - Bron: Wikimedia Commons - Fotocredits: Marijke Stuurman - (CC BY 3.0)

Fans van René van Kooten opgelet! De musicalster en zanger reist met zijn band Shifting Daylight langs de Nederlandse theaters met het theaterstuk ‘Something So Real’.

René van Kooten met band langs theaters

Goed nieuws voor fans van musicalster en zanger René van Kooten! De 45-jarige artiest en zijn band Shifting Daylight hebben een nieuwe tournee aangekondigd. Met de release van de nieuwe single ‘Fireflies‘ maakte de groep de tournee bekend.

Met het theaterconcert reist de band van begin februari tot en met eind mei langs de Nederlandse theaters. Van Kooten kwam eerder al voorbij in het programma ‘Beste Zangers‘ en daarnaast is hij ook genomineerd voor een Musical Award in de categorie ‘Beste mannelijke hoofdrol in kleine musical’.

Tickets

Tickets voor de show van Shifting Daylight zijn onder andere te verkrijgen via de desbetreffende theaters.

Album Shifting Daylight

Het concert van de muziekgroep bestaat uit bekende en onbekende liedjes, die door Van Kooten aan elkaar worden gepraat met verhalen over zijn leven en loopbaan. Verder komen er ook nummers en anekdotes voorbij uit musicals waar hij in speelde.

Daarnaast komen er ook ongetwijfeld songs voorbij van het enige album dat de band tot nu toe op de markt heeft gebracht. Het gelijknamige album, wat uitkwam in oktober 2014, bevat acht songs.

 

Bronnen: Spotify, Bol.com, Nu, Shiftingdaylight

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Responsive Menu
Add more content here...