Megadeth frontman Dave Mustaine reageert op pijnlijke fout Grammy’s

Geschreven door op 15 februari 2017 om 12:36

Megadeth frontman Dave Mustaine heeft op Twitter een flinke sneer uitgedeeld naar zowel de Grammy Awards als Metallica. De awardshow beging een pijnlijke fout nadat Megadeth zojuist haar eerste Grammy had gewonnen.

Pijnlijke fout Grammy Awards

Megadeth won in de nacht van zondag op maandag haar eerste Grammy Award. In Los Angeles kreeg de metalband de prijs voor ‘Beste metal performance‘. Tijdens het naar voren halen van de band, beging de awardshow echter een pijnlijke fout. Terwijl de bandleden richting het podium liepen, startte de huisband van de Grammy’s de Metallica-hit ‘Master Of Puppets’ in. Megadeth frontman Dave Mustaine was tot 1983 de leadgitarist van Metallica. Hij werd de band uitgezet na problemen met drugs, alcohol en vele ruzies. Sindsdien kende de relatie tussen de frontman en zijn oude band vele ups en downs.

Bekijk de beelden van de pijnlijke fout tijdens de Grammy’s hier:

Reactie Dave Mustaine

Tijdens de acceptatie speech van de band door Dave Mustaine hield de frontman zich nog in. De zanger en gitarist repte met geen woord over de zojuist gemaakte pijnlijke fout. Op Twitter heeft de rocker inmiddels wel gereageerd. Een fan twitterde: “Wat een klap in het gezicht voor Megadeth om Metallica te spelen”. Hierop reageerde Mustaine als volgt: “Ah, je kunt het ze niet kwalijk nemen dat ze geen Megadeth kunnen spelen”. Een flinke sneer naar zowel de huisband van de Grammy’s als Metallica dus!

Foutenfestijn tijdens 59e Grammy Awards

De pijnlijke fout van de Grammy-huisband was niet het enige wat mis ging op de avond. De 59e editie van de Grammy Awards in Los Angeles stond bol van de fouten. Zo hadden Adele en Metallica last van technische problemen tijdens hun optredens.

Bron: Twitter @DaveMustaine

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.