Dua Lipa kondigt livestream concert ‘Studio 2054’ aan

Geschreven door op 29 oktober 2020 om 12:52
Dua Lipa - Foto: Justin Higuchi (Flickr, license: CC BY 2.0)

Goed nieuws voor fans van Dua Lipa! De zangeres geeft binnenkort een spectaculair livestream concert met verschillende gastartiesten en andere verrassingen.

Dua Lipa kondigt livestream concert aan

Het bezoeken van concerten zit er door de aanhoudende coronacrisis voorlopig nog niet in en daarom organiseren verschillende artiesten livestream concerten die thuis vanaf de bank te zien zijn. Zo ook Dua Lipa! De Britse zangeres trakteert haar fans op vrijdag 27 november 2020 op een spectaculair livestream concert, genaamd ‘Studio 2054’.

‘Studio 2054’ is een ” caleidoscopische, raket-aangedreven reis door de tijd, ruimte, spiegelbollen, rollerdisco’s, bucket hats, pulserende baslijnen en een absolute slam dunk van de beste tijden in de wereldwijde clubcultuur door de decennia heen.” Concertorganisator MOJO licht op zijn website alvast een tipje van de sluier op: “Studio 2054 is meer een live film dan een gewone liveshow en is een sensationele ervaring waarin Dua zingt, danst, door de balzaal loopt en de dansvloer op zijn kop zet met een interstellaire cast van gaststerren, verrassingsartiesten, acrobaten en artiesten.”

Meer informatie over de show en de kaartverkoop voor de livestream is te vinden op de website van MOJO.

 

Bron: MOJO

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Dua Lipa Nieuws · Nieuws