Ali B organiseert concert speciaal voor eenzame ouderen

Geschreven door op 5 maart 2019 om 10:47
Ali B Beroofd, Ali B bij de 100% NL Awards - Fotograaf: Ilse Ouwerkerk (Artiesten Nieuws)

Ali B is bezig met het organiseren van een concert speciaal voor eenzame ouderen. Dit vertelde de rapper maandagavond 4 maart 2019 in De Wereld Draait Door.

Concert voor eenzame ouderen

In de uitzending van De Wereld Draait Door op maandag 4 maart 2019 vertelt Ali B plannen te hebben voor een concert voor eenzame ouderen. De show vindt plaats in de Amsterdamse AFAS Live. Tijdens het concert worden nummers van vroeger gezongen voor de ouderen. Wanneer het evenement plaatsvindt, is nog onbekend.

Eenzaamheid

Ali B bezocht voor The Voice Of Holland met kandidaat Menno een zorgcentrum aan de Nieuwmarkt in Amsterdam. Hier raakte hij in gesprek met een oudere vrouw in een rolstoel, die hem vroeg een rondje te lopen omdat niemand anders dit wilde doen. Dit ging de rapper naar zijn hart. “Dat tekende een beetje haar eenzaamheid.” Samen met Menno zong Ali ‘Geef Mij Maar Amsterdam’ voor haar. “Ze zong mee en het ontroerde mij.

Positieve reactie

Eerder werd de Nederlandse rapper al door een vriend op het idee gebracht om een evenement voor deze doelgroep te organiseren. “In het zorgcentrum viel alles op zijn plek. Ik heb AFAS gebeld met het voorstel een groot concert te organiseren voor die doelgroep, voor alle mensen die geen bezoek krijgen. Als je zingt voor die mensen heeft het gewoon nut.” AFAS Live heeft positief op het idee van de artiest gereageerd.

Bekijk hier het fragment uit De Wereld Draait Door:

 

Bron: DWDD

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.

Laatste berichten van Artiesten Nieuws (toon alles)

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.