Ronald Goedemondt verlengt theatertour

Geschreven door op 17 juni 2016 om 13:21

De cabaretier Ronald Goedemondt heeft zijn theatertour Geen Sprake Van verlengd! Vanaf september gaat de show voor de tweede keer het land door!

Ronald Goedemondt theatershow

Is er sprake van nieuwe voorstellingen? Jazeker! In tegenstelling tot hoe zijn show heet, geeft Ronald Goedemondt een reprise van zijn voorstelling Geen Sprake Van. Vanaf zaterdag 10 september begint de cabaretier met een nieuwe ronde shows.

Ronald Goedemondt kaarten

Kaarten voor de voorstellingen zijn onder andere verkrijgbaar via de websites van de schouwburgen. De kaarten zijn reeds in de verkoop gegaan, en gaan hard!

Bovenop de cabaret-Olympus

Goedemondt is gepokt en gemazeld in de stand-upcomedywereld. In 2003 won de cabaretier uit Tegelen de jury- en publieksprijs van Cameretten, en in 2008 won hij de Neerlands Hoop-cabaretprijs. Geen Sprake Van is alweer zijn zesde theaterprogramma.

De recensenten zijn lyrisch over de shows van Goedemondt. NRC noemt zijn shows “buikpijnverwekkend vermaak op hoog niveau”. De Volkskrant gaat nog ietsjes verder, en stelt dat Goedemondt “op de cabaret-Olympus zit”. Een hoge eer in een wereld van zeer goede cabaretiers. En hij verdient het, zijn grappen zijn zo goed getimed dat het bijna onnatuurlijk is. Een bezoek aan hem, daar moet bij iedereen absoluut sprake van zijn!

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.

Laatste berichten van Artiesten Nieuws (toon alles)

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Nieuws