“AC/DC gaat door met Guns N’ Roses-zanger Axl Rose”

Geschreven door op 6 februari 2018 om 12:54
AC/DC (Angus Young, Axl Rose) - Foto's Raph_PH & Florez007 (Flickr CC BY 2.0, Wikimedia CC BY-SA 3.0)

AC/DC lijkt door te gaan met Guns N’ Roses-zanger Axl Rose. Dat zegt Murray Engleheart, biograaf van de Australische rockband en doorgaans welingelicht journalist.

“AC/DC gaat door met Axl Rose”

AC/DC blijft bestaan, als we de Australische auteur en journalist Murray Engleheart mogen geloven. Engleheart, schrijver van de biografie ‘AC/DC: Maximum Rock & Roll’, weet het zeker: de band gaat gewoon door. Mét Guns N’ Roses-zanger Axl Rose.

Engleheart deed zijn opvallende onthulling op Facebook. Zo stelt de auteur dat de band van gitarist Angus Young plannen heeft voor een nieuw album en tour met Axl Rose:

Zware tijden

Of de woorden van de Australische journalist op waarheid berusten, valt nog te bezien. Rose nam in 2016 het stokje van zanger Brian Johnson over, die wegens gehoorproblemen niet langer kon blijven optreden. Johnson keek onlangs nog terug op zijn tijd bij de legendarische band, waar hij naar eigen zeggen “een geweldige tijd” heeft gehad.

De band kende de laatste jaren zware tijden. Zo moest de inmiddels overleden mede-oprichter en ritmegitarist Malcolm Young in 2014 al noodgedwongen stoppen in verband met vergaande dementie. Drummer Phil Rudd verliet de band in 2015 wegens juridische problemen en rechtszaken rond zijn persoon en ook bassist Cliff Williams heeft de band inmiddels verlaten.

Wat vind jij?

Moet AC/DC gewoon doorgaan met zanger Axl Rose? Of wordt het tijd dat Angus Young een punt achter de legendarische band zet? Laat het ons weten!

 

Bron: Loudwire

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.