Justin Bieber kondigt derde concert in Ziggo Dome aan

Geschreven door op 24 mei 2022 om 10:08
Justin Bieber - Foto: Jakub Janecki (Wikimedia Commons, CC BY-SA 4.0)

Justin Bieber heeft een extra concert in de Ziggo Dome aangekondigd! De popster staat in januari 2023 maar liefst drie keer in de Amsterdamse concertzaal.

Extra show voor Justin Bieber

Goed nieuws voor alle Beliebers die geen tickets wisten te bemachtigen voor de eerder aangekondigde concerten van Justin Bieber! De Canadese zanger heeft een derde show in de Ziggo Dome aangekondigd. De optredens op 13 en 14 januari 2023 zijn alle lange tijd uitverkocht, maar Bieber geeft op woensdag 11 januari 2023 een extra show in de Amsterdamse zaal. De concerten zijn onderdeel van de Justice World Tour.

Concertkaarten

Tickets voor de extra show gaan op vrijdag 27 mei om 9:00 uur in de verkoop. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van Ticketmaster. Zijn de kaarten niet meer beschikbaar? Probeer het dan eens bij een secundair ticketbureau als TopTicketshop. Let op: Tickets zijn hier vaak duurder dan bij het originele verkooppunt, maar je bent in ieder geval verzekerd van een plaats bij de show!

Bron: Ticketmaster

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.