Arrested Development viert 25-jarig jubileum in Melkweg en Effenaar

Geschreven door op 19 juli 2017 om 14:51
Arrested Development - Foto YouTube screenshot

Arrested Development komt naar Nederland! De hiphop pioniers komen in november haar 25-jarig jubileum vieren in Amsterdam en Eindhoven.

Arrested Development viert jubileum in Nederland

25 jaar geleden bracht hiphopgroep Arrested Development haar debuutplaat ‘3 Years, 5 Months & 2 Days in the Life Of…’ uit. Dit feestelijke feit laat de groep niet zomaar aan zich voorbij gaan: de muzikanten vieren het met een grote 25th Anniversary Tour! En ze komen ook naar Nederland!

Op maandag 6 november staan de hiphop-artiesten in de Max-zaal van de Melkweg in Amsterdam. Een dag later, op dinsdag 7 november, wordt het Eindhovense poppodium De Effenaar aangedaan.

Concertkaarten

Tickets voor de shows zijn verkrijgbaar via de website van Ticketmaster. Zijn de kaarten uitverkocht? Probeer het dan eens hier.

‘Tennessee’

Arrested Development scoorde in de jaren negentig grote hits met tracks als ‘Tennessee’ en ‘People Everyday’. Inmiddels heeft het ensemble twaalf studioalbums uitgebracht, waarvan de uit 2016 afkomstige plaat ‘This Was Never Home’ voorlopig de laatste is.

Bron: Melkweg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.