Robbie Williams komt deze zomer met nieuw album!

Geschreven door op 11 juli 2017 om 14:17
Robbie Williams - Fotocredits: Drew de F Fawkes (Flickr - CC BY 2.0)

Surprise! Robbie Williams komt met een nieuw album! De nieuwe plaat verschijnt in de zomer van 2017 en heet ‘Under The Radar Volume 2’.

Nieuw album voor Robbie Williams

Robbie Williams komt binnenkort met een nieuw album! De plaat heet ‘Under The Radar Volume 2’ en bestaat, net als het eerder uitgebrachte ‘Under The Radar Volume 1’, uit nooit eerder uitgebrachte nummers en demo’s.

In een videoboodschap laat Robbie weten dat de plaat nog deze zomer uitkomt. De zanger, die onlangs nog in het Goffertpark stond, zegt erg trots te zijn op de nummers van het nieuwe album:

Het album is een verzameling aan nummers waar ik erg trots op ben, die de voorgaande albums niet haalden. Dat had wel gemoeten, want ze zijn geweldig. Maar je kunt jezelf verliezen in de gedachte: ‘Ik moet een hit schrijven of iedereen sterft!’ Veel goede nummers gaan verloren met die gedachtegang. Maar hier zijn ze!

Reserveren

De nieuwe plaat is exclusief te reserveren op de website van Robbie. Wat de exacte releasedatum wordt is nog niet bekend. Momenteel is de plaat ook in een ‘limited edition’-versie te bestellen, inclusief handtekening van de entertainer!

Het laatste album van Robbie, ‘The Heavy Entertainment Show’, stamt uit 2016.

Bron: NME

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.