Tickets voor het concert van Il Divo gaan in de verkoop

Geschreven door op 14 oktober 2011 om 9:49
Il Divo - Foto: Sry85 | Wikimedia Commons

Il Divo geeft op 24 april een concert in Ahoy Rotterdam. Wil je heel graag naar het concert? De tickets gaan vandaag in de verkoop.

De groep gaat namelijk op wereldtournee en komt ook naar Nederland! Goed nieuws dus voor alle fans onder jullie. Tickets zijn nu te koop bij Ticketmaster! Wacht niet te lang met het kopen van een ticket want de internationale groep operazangers is erg geliefd. Il Divo heeft wereldwijd vier albums uitgebracht waarvan er al meer dan 26 miljoen van zijn verkocht. Hun vijfde album komt uit op 25 november en heet ‘Wicked Game’. Zeker is dat er nieuwe en oude nummers van de groep te horen zijn bij het Il Divo Concert in Ahoy.

Heb je te lang gewacht en is het toch uitverkocht? Niet getreurd, er zijn namelijk nog  Tickets verkrijgbaar bij veilige ticketmarktplaatsen. Je kan de wederverkopers vergelijken in een overzicht en alsnog een geldige ticket kopen. Volgens ons is dit een goede optie voor  fans die geen ticket hebben kunnen krijgen. Succes!

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Artiesten · Concertaankondigingen · Il Divo Nieuws · Nieuws