Straight No Chaser in september 2018 naar TivoliVredenburg

Geschreven door op 4 mei 2018 om 12:10
Straight No Chaser - Credits: A Yee, Flickr (CC BY 2.0)

A-capellagroep Straight No Chaser keert terug naar Nederland! De Amerikaanse zanggroep komt in september voor een optreden naar het Utrechtse TivoliVredenburg. 

Straight No Chaser naar TivoliVredenburg

Goed nieuws voor liefhebbers van a capella zang! De Amerikaanse zanggroep Straight No Chaser geeft 22 september 2018 een optreden in TivoliVredenburg, Utrecht.

In 2016 stonden de negen knappe mannen hier ook al op het podium. Toen ter viering van het twintigjarig bestaan van de groep.

Kaartverkoop

Tickets voor Straight No Chaser zijn onder andere verkrijgbaar via de website van Ticketmaster. Kaarten voor het optreden gaan vanaf vrijdag 11 mei om 10.00 uur in de voorverkoop.

Strak in pak

De Amerikaanse groep bewijst dat a capella zingen ook heel sexy kan zijn! De heren staan altijd strak in het pak op het podium, zingen als nachtegalen en alsof dat nog niet genoeg is dansen de mannen ook nog!

Moderne songs en medleys

De zanggroep brengt tijdens optredens vooral moderne nummers ten gehore, waaronder ‘Can’t Feel My Face‘ van The Weeknd en ‘Rolling In the Deep‘ van Adele. Naast liedjes van nu, kun je ook mooie medleys van bekende film- en tv-nummers verwachten.

YouTube player

Bron: TivoliVredenburg, Twitter

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.