Navarone begin 2019 op clubtour door Nederland

Geschreven door op 25 september 2018 om 14:36
Mama Genesis Audio Push, Concert, Publiek, podium, podia - Bron: Pexels (Publiek Domein)

Navarone gaat op clubtour! De rockers uit Nijmegen treden in januari, februari en maart op in verschillende poppodia door het hele land. 

Navarone Clubtour

De band gaat in het begin van 2019 knallend van start. De vijfkoppige rockgroep begint op 26 januari aan een nieuwe concertreeks. Na drie succesvolle platen, uitverkochte concerten en shows op festivals mag een tournee niet uitblijven. Hieronder een overzicht van alle bevestigde shows en locaties:

  • 25 januari 2019, Podium Victorie, Alkmaar
  • 26 januari 2019, De Effenaar, Eindhoven
  • 2 februari 2019, Metropool, Hengelo
  • 9 februari 2019, Groene Engel, Oss
  • 16 februari 2019, Luxor Live, Arnhem
  • 23 februari 2019, Tivoli De Helling, Utrecht
  • 28 februari 2019, Patronaat, Haarlem
  • 1 maart 2019, VERA, Groningen
  • 2 maart, Rotown, Rotterdam

Tickets

Kaarten voor de shows zijn te koop via de site van Ticketmaster of via (websites) van de desbetreffende poppodia. Uitverkocht? Probeer het dan hier.

Debuut

De Nijmeegse band is opgericht door Merijn van Haren en Kees Lewiszong. Het tweetal werkt samen sinds 2002. Beiden hadden destijds het plan te gaan studeren aan het conservatorium in Amsterdam. Dit plan mislukte door een te late inschrijving van zanger Merijn. Merijn belandde daarom op de Rockacademie in Tilburg. Hier ontmoette hij Bram Versteeg, een bassist die zich later ook bij het duo voegt. Kees Lewiszong ontmoette drummer Robin Assen en gitarist en zanger Roman Huijbreghs op het conservatorium in Amsterdam. Samen met Merijn en Bram vormen de studenten een band en in 2012 volgt hun debuutalbum A Darker Shade of White. Hierna komen de muzikanten met nog twee platen, Vim and Vigor in 2014 en Oscillation in 2017. Het vierde album is onderweg, en een voorproefje is nu al te beluisteren! Op 26 april dit jaar werd de single Loud & Clear uitgebracht.

YouTube player

 

Bron: 3voor12, Tivoli, Spotify

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· · ·