Nick Jonas haat dit nummer van de Jonas Brothers

Geschreven door op 2 januari 2018 om 13:39
Nick Jonas - Foto Ralph Arvesen (Flickr) (CC BY 2.0)

Nick Jonas werd samen met zijn twee oudere broers bekend als ‘Jonas Brothers’. Waar we nu Shawn Mendes hebben, waren de drie heren dé tienerhartendieven. Nu maakt de jongste van het drietal bekend welk nummer hij écht niet kan uitstaan.

Nick Jonas haat deze track

De drie Amerikaanse broers waren van 2005 tot 2013 bekend als de formatie ‘Jonas Brothers’ en hadden hun eigen show. Voor de show schreven de Jonas mannen regelmatig nummers die bij het thema van de aflevering pasten.

Nick besprak recent welke Jonas Brothers track de inmiddels 25-jarige echt niet kan uitstaan; Pizza Girl! Volgens Jonas was het de opdracht dat ze een nummer schreven over verliefd worden op de pizzabezorger en elke dag pizza eten en dat is precies wat ze deden.

“‘ Pizza Girl‘ schreven we voor de show. Ik haat het nummer niet omdat ik me er voor schaam, ik schaam me meer voor mijn gebrek aan creativiteit. Het nummer rijmt niet eens!”

Aldus Nick.

Wat vind jij van het nummer?

Vind jij dit nummer net zo slecht als Nick, of kan jij er wel van genieten? Beluister de track hieronder en laat het ons weten in de poll:

Bron: www.hellogiggles.com

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.