Clubtour Marco Borsato binnen een dag compleet uitverkocht

Geschreven door op 2 oktober 2017 om 11:50
Marco Borsato - Foto: Nathalie Thielen - Bron: Wikimedia Commons

De clubtour van Marco Borsato was binnen een dag compleet uitverkocht. Hoe kom je nu nog aan tickets?

Marco Borsato Uitverkocht

Marco Borsato is populairder dan ooit! De concertreeks die de zanger vrijdagavond aangekondigde bij RTL Late Night, is alweer uitverkocht. De kaarten gingen tijdens de uitzending in de verkoop via Ticketmaster en de websites van de poppodia. Binnen een dag was er echter geen ticket meer te krijgen. Dit, tot grote teleurstelling van fans die geen kaarten konden bemachtigen.

Hoe kom je nu nog aan tickets.

Heb je de voorverkoop gemist of is het niet gelukt om kaarten te reserveren? Er zijn gelukkig nog manieren om alsnog aan tickets te komen:

Laat, om te beginnen, aan iedereen weten dat je op zoek bent naar tickets. Dit kan bijvoorbeeld door een oproep te plaatsen op sociale media. Wellicht heeft iemand binnen je netwerk nog tickets over.

Neem ook even een kijkje op Marktplaats, Ticketswap of een betrouwbare secundaire ticketwinkel. Je betaalt meestal wel iets meer, maar je weet wel zeker dat je het concert kunt bijwonen. Schrijf je verder in voor nieuwsbrieven, houd Facebook in de gaten en doe mee aan winacties bij de radio. Succes!

Thuis Clubtour

De nieuwe Nederlandse clubtour staat in het teken van het album ‘Thuis’. Dit album ligt vanaf 17 november 2017 in de winkel en kan vooruit gereserveerd worden via Bol.com. Marco Borsato geeft concerten op de volgende speeldata en -locaties:

  • Do. 16-11-2017 – Paradiso, Amsterdam
  • Wo. 22-11-2017 – Effenaar, Eindhoven
  • Do. 23-11-2017 – Hedon, Zwolle
  • Za. 25-11-2017 – Patronaat, Haarlem
  • Zo. 26-11-2017 – Doornroosje, Nijmegen

 

Bron: Ticketmaster

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.