Hit of Shit: Noel Gallagher releast nieuwe single ‘Holy Mountain’

Geschreven door op 9 oktober 2017 om 14:59
Concert At Sea, Noel Gallagher - Credits: Jose Francisco Del Valle Mojica - Bron: Wikimedia Commons

Noel Gallagher en zijn High Flying Birds hebben een nieuwe single uitgebracht! ‘Holy Mountain’ is de eerste single van de bands opkomende plaat ‘Who Built the Moon’.

Noel Gallagher’s High Flying Birds – ‘Holy Mountain’

Goed nieuws voor fans van Noel Gallagher’s High Flying Birds! De band van de voormalig Oasis-gitarist kondigde onlangs haar nieuwe plaat ‘Who Built the Moon’ aan en heeft nu de eerste single van het album uitgebracht! De track ‘Holy Mountain’ verscheen op maandag 9 oktober.

Noel en zijn band laten een hele nieuwe kant van zichzelf zien met een nummer dat zwaar leunt op blaasinstrumenten en een refrein dat klinkt als een mix tussen Ricky Martin en The Beach Boys. Ben jij benieuwd naar de nieuwe single? Beluister hem dan snel!

Hit of Shit?

Wat vind jij van de nieuwe single van Noel Gallagher’s High Flying Birds? Is de nieuwe sound een succes of vind jij het niks? Laat het ons weten!

AFAS Live

Naast de aankondiging van het nieuwe album, kondigde de band ook een nieuwe tour aan! Noel Gallagher en zijn High Flying Birds doen volgend jaar ook Nederland aan: op donderdag 19 april betreden de heren het podium van AFAS Live in Amsterdam.

 

Bron: Spotify

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.