Noel Gallagher’s High Flying Birds met nieuw album naar AFAS Live

Geschreven door op 25 september 2017 om 11:01
Concert At Sea, Noel Gallagher - Credits: Jose Francisco Del Valle Mojica - Bron: Wikimedia Commons

Noel Gallagher en zijn High Flying Birds staan in april 2018 in AFAS Live! Tegelijkertijd kondigt de band, twee jaar na hun laatste albumrelease,een nieuwe plaat aan.

Noel Gallagher’s High Flying Birds naar AFAS Live

Noel Gallagher komt terug naar Nederland. De oud-gitarist van Oasis staat op 19 april 2018 in AFAS Live met zijn band Noel Gallagher’s High Flying Birds. De show is ter promotie van Noels nieuwe plaat ‘Who Built The Moon?’, die op 24 november 2017 verschijnt.

Concertkaarten

Kaarten voor dit concert gaan op 29 september 2017 om 11:00 uur in de verkoop. De tickets zijn bij de volgende online verkooppunten te verkrijgen:

Tickets (Primair) Tickets (Secundair)

‘Who built The Moon’

Naast de aankondiging van de show had Noel nog veel meer goed nieuws: de naam en releasedatum van zijn nieuwe plaat zijn bekend! Het nieuwe album van Noel en zijn High Flying Birds, ‘Who Built The Moon’, verschijnt op 24 november 2017.

Fans van de rockband hebben hier lang naar uitgekeken. Het nieuwe album is de opvolger van het multi-platina album ‘Chasing Yesterday‘, dat in 2015 uitkwam.

Bron: AFAS Live

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.