Angelina Jolie ging vreemd tijdens relatie met Brad Pitt

Geschreven door op 13 april 2012 om 16:15

Weer eens groot nieuws uit celebrityland: want actrice Angelina Jolie is een aantal jaren geleden vreemd gegaan toen zij al in een relatie zat met acteur Brad Pitt. Wat ooit werd omgeschreven als een van de beste en meest onschuldige celebritystelletjes begint nou wel een wat verbleekte vorm aan te nemen.
De beroemde actrice bekende dit via royaltywebsite ‘In Touch’.
Het voorval zou plaats hebben gevonden in 2005, toen Pitt op dat moment in Frankrijk op reis was. Volgens de website voelde Jolie zich ‘alleen hebben gevoeld en op zoek naar contact met een van haar ex-vriendjes’. Volgens de site zou er een ‘een diepe emotionele band’ zijn geweest in combinatie met ‘een seksuele relatie’.

Volgens anderen bronnen voelde Pitt zich bedrogen en verbaasd, maar of er hiermee een einde aan de relatie is gekomen, is vooralsnog onduidelijk.

Het stel is anno 2012 namelijk bekend als een van de bekendste showbizzkoppels, zij hebben naast een gigantisch mooi huis en 6 kinderen. Het stel is nooit getrouwd geweest, wat misschien de losbandigheid van Jolie aan zou geven.
Of de 2 elkaar voor eeuwig trouw zullen zijn, is dus nog maar de vraag. We wachten het af!

Overigens is de vonk tussen de 2 overgeschoten tijdens de opnames van Mr. & Mrs. Smith, de film waarin beide het getrouwd stel speelde en de 2 hoofdrollen bekleedde.

Mr. & Mrs. Smith Trailer:

Bron foto: gallery-actress-top.blogspot.com

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
·
Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws · Roddels