Nicki Minaj datet seksmisdadiger, fans in shock

Geschreven door op 7 december 2018 om 16:53
Nicki Minaj - Fotocredits Christopher Macsurak - Wikimedia Commons (CC BY 2.0)

Fans van Nicki Minaj zijn verbijsterd. De Amerikaanse rapper en zangeres zou namelijk met een 40-jarige seksmisdadiger daten.

Nicki Minaj datet zedendelinquent

Nicki Minaj fans zijn bezorgd om de partnerkeuze van hun idool. De 35-jarige rapper postte onlangs foto’s op Instagram met een mysterieuze kerel. Wat blijkt echter? De man op de foto is zedendelinquent Kenneth Petty.

Volgens Hollywood Life staat Kenneth geregistreerd als seksueel misdadiger. Reden is o.a. een veroordeling voor de verkrachting van een 16-jarig meisje. De man, ook wel bekend als ‘Zoo’, heeft vijf kinderen uit verschillende relaties.

View this post on Instagram

You know da phkn vybez ???? #QGTM

A post shared by Barbie® (@nickiminaj) on

Foute vrienden

Kenneth Petty is niet de enige viespeuk in het leven van Nicki Minaj. Zo werd haar broer Jelani Maraj onlangs nog verdacht van het verkrachten van een elfjarig meisje.

Verder ontving Minaj veel kritiek op haar samenwerking met rapper 6ix9ine. 6ix9ine komt regelmatig in het nieuws wegens criminele activiteiten. Zo bekende hij onlangs nog schuld voor het betrekken en filmen van een dertienjarig meisje terwijl zij seks had met meerdere mannen. De rapper zit op dit moment vast voor verdenking van afpersing.

Fans in shock

Fans reageren geschokt onder de foto van Nicki met Kenneth Petty: “Je datet met een verkrachter? Wtf?”, “Ik denk dat ze gewoon vrienden zijn, zeg alsjeblieft dat ze gewoon vrienden zijn”. Een andere fan zegt “Damnn Nicki doe alsjeblieft voorzichtig”. 

En Nicki? Die lijkt het allemaal niet zo erg te vinden, ze vindt het zelfs lachwekkend, zo laat ze per Instagram Story weten:

View this post on Instagram

What’s tea sis? ?

A post shared by The Shade Room (@theshaderoom) on

 

Bronnen: monstersandcritics.com, hollywoodlife.com, www.humo.be, instagram

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Fun Content · Nicki Minaj Nieuws · Nieuws · Roddels