Jungle Electric met o.a. 6IX9INE naar AFAS Live Amsterdam

Geschreven door op 9 november 2018 om 10:07
Jungle Electric, 6IX9INE - Screenshot YouTube

In 2019 vindt Jungle Electric weer plaats! Tijdens het hiphopfestival in AFAS Live treden onder anderen rapper 6IX9INE en LACRIM op.

Jungle Electric naar AFAS Live

Jungle Electric is na een uitverkochte eerste editie terug! Op donderdag 31 januari 2019 vindt het hiphopfestival plaats in AFAS Live. De organisatie heeft onder meer de Amerikaanse Tekashi69, beter bekend als 6IX9INE, en de Franse LACRIM weten te strikken. Ook staan er grote Nederlandse namen op het affiche, zoals Josylvio en Frenna.

Kaartverkoop

Kaarten zijn per direct in de verkoop gegaan. De verkoop verloopt via Ticketlabel. Naast reguliere concertkaarten, zijn er ook Golden Circle tickets en Meet & Greet tickets beschikbaar.


6IX9INE

De Amerikaanse rapper 6IX9INE is bekend geworden met de hit ‘FEFE’ met Nicki Minaj en kwam hierna vaak in het nieuws. Zo is Daniel Hernandez, zijn echte naam, beschoten tijdens de opnamen van een nieuwe clip, heeft hij op een fan ingeslagen die het podium opklom en is hij een aantal keren voor de rechter verschenen. Voor de mishandeling van de fan kreeg de artiest een proeftijd van vier jaar opgelegd.

 

Bron: AFAS Live, AD

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.