Stevie Nicks: “Ik zou Nicki Minaj gewurgd hebben” [UPDATE]

Geschreven door op 10 oktober 2012 om 16:53
Nicki Minaj - Foto: Eva Rinaldi - Flickr (CC BY-SA 2.0)

Fleetwood Mac zangeres Stevie Nicks is niet bepaald te spreken over de scheldpartij van Nicki Minaj tegen Mariah Carey bij American Idol.  Ze haalde in een interview dan ook verwoestend uit naar Minaj.

Het liep al een tijdje niet zo lekker tussen de diva’s Nicki Minaj en Mariah Carey, die beide in de jury van American Idol zitten. Vorige week dook er een video op waarin Nicki Minaj haar mede-jurylid de huid vol scheldt. Buiten de video om zou Minaj ook nog gezegd hebben: “Als ik een pistool had, schoot ik haar neer”.

Stevie Nicks, die vorig jaar nog coach was bij American Idol, doet er in een interview met de Britse krant ‘The Daily’  weinig aan om subtiel haar mening te verkondigen over het incident: “Hoe durft dit kleine meisje!… Als ik Mariah was geweest was ik naar haar toe gelopen en had ik haar ter plekke doodgewurgd. Ik zou haar vermoord hebben voor al die mensen en ik zou het er voor over hebben om naar de gevangenis te gaan.”

Nicks zegt in het interview ook absoluut niet van plan te zijn ooit jurylid te worden bij een show als American Idol. “Alsof je me midden in een brandend vuur zou stoppen. Ik denk niet dat ik het erg leuk zou vinden…”

UPDATE

Stevie Nicks heeft haar uitspraken toch weer teruggetrokken. In een interview met Just Jared zegt ze spijt te hebben van haar uitspraken en claimt ze dat ze het alleen had gezegd omdat ze Mariah Carey wilde verdedigen.

 

Scheldpartij van Nicki Minaj tegen Mariah Carey

Overzicht van Nicki Minaj Nieuws
Overzicht van Fleetwood Mac Nieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Fleetwood Mac Nieuws · Nicki Minaj Nieuws · Nieuws