Christophe wint My Name is Michael

Geschreven door op 6 februari 2010 om 23:05
Halloween -songs - Fotocredits: CelebrityABC - Flickr (CC BY-SA 2.0)

Christophe Lequesne is zaterdag de winnaar geworden van ‘My Name Is Michael’, de televisiezoektocht naar de nieuwe Michael Jackson.

De nieuwe ‘King of Pop’

De 37-jarige Assenaar heeft  de hoofdrol gewonnen in de nieuwe tributeshow en mag in de huid kruipen van de King of Pop tijdens de verschillende theaterconcerten die in België en Nederland worden gehouden. Christophe nam het in de livehow op tegen de drie andere MJ-wannabe’s Urvin, Pistiche en Mitchell. Nadat de jury, onder leiding van Albert Verlinde, Pistiche voortijdig naar huis stuurde, bepaalde de kijker dat ook Urvin de show voortijdig moest verlaten. Uiteindelijk ging de ervaren Michael Jackson-imitator Christophe er met de hoofdrol vandoor.

Ook voor de mini-Michaels was het een spannende dag. Mika, Lulu, Romy, Laura en Annika zullen elkaar tijdens de concerten afwisselen, maar tijdens de uitzending werd besloten dat alleen Lulu gestalte mag geven aan de jonge Michael Jackson tijdens de premièreavond.

De My Name is Michael Tribute concerten vinden plaats op vrijdag 26 en zaterdag 27 maart in Amsterdam. De Heineken Music Hall zal die avond volledig in het teken van The King Of Pop staan. In Vlaanderen vinden de concerten plaats in de Koningin Elisabethzaal in Antwerpen. Daar barst op 8, 9 en 10 april het Michael Jackson-feestje los.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Michael Jackson Nieuws · Nieuws