Het concert van John Mayer is volledig uitverkocht!

Geschreven door op 3 februari 2017 om 10:22

Op woensdag 3 mei geeft John Mayer een concert in de Ziggo Dome in Amsterdam! Kaarten gingen om 10.00 uur in de verkoop en zijn volledig uitverkocht!

Goed nieuws voor de fans die nog geen kaartje hebben! Er is een extra concert aangekondigd. Dit concert vindt op dinsdag 2 mei plaats in de Ziggo Dome in Amsterdam!

John Mayer uitverkocht

De Amerikaanse singer-songwriter komt op 3 mei naar Nederland voor een concert in de Amsterdamse Ziggo Dome. Dit concert is onderdeel van zijn The Search For Everything World Tour, na het uitbrengen van zijn album The Search For Everything. Kaarten gingen vanochtend om 10.00 uur in de verkoop en waren binnen no-time uitverkocht!

Hoe kom je nu nog aan kaarten?

Heb jij geen kaarten kunnen krijgen voor het concert? Dat is balen, maar geen paniek! Wij hebben een paar tips voor je!

  • Kijk op websites als Marktplaats of Ticketswap en check de event-pagina van het John Mayer-concert op Facebook; daar zijn misschien mensen die hun kaartje aanbieden!
  • Ga op zoek naar winacties! Er worden op verschillende plekken op het internet vaak kaartjes weggegeven aan een paar gelukkige winnaars.
  • Je kunt eventueel bij een alternatief verkooppunt checken of daar nog tickets te bestellen zijn. Let hierbij uiteraard wel goed op dat je bij een betrouwbare verkoper koopt.
Kaarten John Mayer (uitverkocht) Kaarten John Mayer (beschikbaar)

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.