Glennis Grace wil niet optreden met regen

Geschreven door op 12 oktober 2011 om 9:57
Glennis Grace - Foto: TBWA\Busted (CC BY 2.0)

Glennis Grace weigerde afgelopen zondag op te treden omdat het regende.

Glennis Grace

De zangeres zou optreden bij het hardloop evenement de 4Mijl in Groningen. Echter ging het optreden van Glennis niet door. Ze was geboekt om het evenement muzikaal op te vrolijken alleen weigerde ze op te treden toen het regende. De organisatie van het evenement is boos, vooral omdat andere geboekte artiesten wel gewoon optraden.

Glennis Grace vertelde gister in RTL Boulevard: “Ik heb gehoord dat DJ Dennis van der Geest er wel stond, maar dat is een DJ. Hij staat achter een draaitafel en hoeft niet met zijn stem te werken. Ik ben blij voor hem dat het bij zijn optreden niet regende maar bij mij was dat wel zo.”

Volgens de organisatie stelt Glennis zich aan. “Het viel alles mee met de harde regen, het druppelde alleen een beetje. Ze had er prima kunnen staan.” aldus race director Grietje Pasma. Toch koos Glennis ervoor om niet op te treden en snel naar huis te gaan. De zangeres zegt: “Ik geef op korte termijn weer twee concerten. Ik was bang om ziek te worden en dat kan ik me nu eenmaal niet permitteren. Ik wil gewoon kunnen optreden bij mijn aankomende concerten.”

Glennis Grace geeft over twee weken tweemaal een concert in Studio 21, Hilversum. Deze concerten zijn al uitverkocht. Wel zijn er nog Glennis Grace Tickets verkrijgbaar bij veilige ticketmarktplaatsen. Mocht je nog graag naar haar concert willen dan kun je daar terecht!

Glennis Grace – Als Je Slaapt

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags: