David Duchovny in 2019 naar TivoliVredenburg Utrecht

Geschreven door op 12 september 2018 om 15:09
David Duchovny - Bron: Wikimedia Commons - Fotocredits: David Shankbone - (CC BY 3.0)

Fans van David Duchovny opgelet! Op zondag 17 februari 2019 komt de zanger en acteur naar TivoliVredenburg in Utrecht. De kaartverkoop concert begint aanstaande vrijdag. 

Tickets

Het concert van de Amerikaanse zanger vindt plaats in de Ronda van TivoliVredenburg te Utrecht. De kaartverkoop begint op vrijdag 14 september om 11:00 uur. Tickets zijn te koop via de website van TivoliVredenburg. Uitverkocht? Kijk hier.

David Duchovny - Bron: Wikimedia Commons - Fotocredits: David Shankbone - (CC BY 3.0)

David Duchovny – Bron: Wikimedia Commons – Fotocredits: David Shankbone – (CC BY 3.0)

Van acteur naar zanger

David Duchovny begint zijn carrière als acteur in 1987. Met zijn rol in de X-Files breekt hij in 1998 definitief door. In de daaropvolgende jaren is de Amerikaan o.a. te zien in ‘Red Shoe Diaries’ en de serie ‘Californication’.

Duchovny houdt het niet bij alleen acteren, sinds 2015 is hij ook bezig met een muzikale carrière. Het debuutalbum ‘Hell or high water’ kwam uit op 12 mei 2015. Het duurde slechts anderhalve week om het hele album met folkrockmuziek op te nemen. Het tweede album ‘Every Third Thought‘ werd uitgebracht op 9 februari 2018. Tijdens het optreden in Utrecht zal de zanger naar verwachting materiaal van beide albums ten gehore brengen.

 

Bron: Wikipedia, TivoliVredenburg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.