Kathy Griffin met ‘Laugh Your Head Off Tour’ naar Theater de Meervaart

Geschreven door op 28 augustus 2017 om 11:16
Kathy Griffin - Foto Disney | ABC Television Group (Flickr, license CKathy Griffin - Foto Disney | ABC Television Group (Flickr, license CC BY-ND 2.0)C BY-ND 2.0)

Kathy Griffin komt naar Nederland! De Amerikaanse comedian brengt haar nieuwe ‘Laugh Your Head Off Tour’ in november naar Theater de Meervaart in Amsterdam.

Kathy Griffin naar De Meervaart

Goed nieuws voor fans van Kathy Griffin: de Amerikaanse comédienne komt naar Nederland! Op maandag 13 november brengt de grappenmaakster haar nieuwe Laugh Your Head Off Tour naar Theater de Meervaart in Amsterdam.

Comedy tickets

Kaarten voor de show gaan op vrijdag 1 september in de verkoop. Deze zijn onder meer verkrijgbaar via de volgende online verkooppunten:

Primair:

Comedy Tickets

Secundair:

Comedy Tickets

 

Controverse

Eind mei ontstond flinke controverse rondom de grappenmaakster, nadat ze gefotografeerd werd met het onthoofde hoofd van de Amerikaanse president Trump. Het was de bedoeling om de foto’s ter promotie van haar nieuwe Laugh Your Head Off Tour te gebruiken.

De grappig bedoelde foto’s zorgden voor flink wat ophef en Kathy verloor onder meer haar tv reclame-klussen. Ook moest ze een streep zetten door haar shows. De comédienne bood haar excuses aan maar liet hierna in een reactie wel weten dat Trump haar “leven probeert te ruïneren”. Uiteindelijk werd het ‘hoofd’ van Trump vervangen door een wereldbol in de promo foto’s.

Bron: Ticketmaster

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Kathy Griffin Nieuws