Demi Lovato en DJ Khaled nemen nummer voor nieuwe Disneyfilm op

Geschreven door op 21 februari 2018 om 14:40
Demi Lovato - Bron: Wikimedia (CC BY 2.0) - Fotocredits: Ralph Arvesen

Demi Lovato en DJ Khaled maakten eerder bekend samen door Noord-Amerika te touren. Nu maken de artiesten bekend een track voor de Disneyfilm ‘A Wrinkle in Time’ uit te gaan brengen.

Demi Lovato en Dj Khaled nemen track voor Disneyfilm op

Demi was in 2013 al verantwoordelijk voor de monsterhit ‘Let It Go‘, afkomstig van de soundtrack van de succesvolle Disneyfilm ‘Frozen‘. Nu maakt de artiest via haar Twitter account bekend een track met niemand minder dan DJ Khaled uit te brengen.

Het nummer ‘I Believe’ maakt onderdeel uit van de filmmuziek van de nieuwe Disneyfilm ‘A Wrinkle Of Time’. De soundtrack is vanaf 9 maart beschikbaar. Het is nog niet bekend of het nummer voor die tijd wordt uitgebracht.

A Wrinkle Of Time Soundrack

Naast Demi en DJ Khaled werken, onder andere, artiesten als Sia, Sade en Kehlani aan nummers voor de film. Beluister hieronder een voorproefje van Demi en Khaled’s samenwerking voor de film.

Tell Me You Love Me tour

Demi tourt van 26 februari tot 31 maart met de Tell Me You Love Me- tour door Noord Amerika. Eerder maakte de popartiest bekend haar fans therapie te willen bieden vóór de shows. De zangeres wil zo het stigma rondom mentale gezondheid wegnemen.

Ook tourt de zangeres door Europa en op 18 juni staat de ze in een uitverkochte AFAS Live.

Bron: Demi Lovato

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.