Eminem aankomende zomer naar Goffertpark in Nijmegen

Geschreven door op 29 januari 2018 om 10:07
Eminem - Fotocredits: Sebastian Vital - Bron: Flickr - (CC BY 2.0)

Eminem komt eindelijk terug naar Nederland! De iconische rapper, die in 2003 zijn laatste headline-show in Nederland gaf, staat op 12 juli 2018 in het Goffertpark.

Eminem aankomende zomer naar Goffertpark

Yesss! Slim Shady keert ein-de-lijk terug naar Nederland! De legendarische rapper bracht onlangs zijn nieuwe plaat ‘Revival’ uit en bij een nieuw album hoort natuurlijk een tour. Op donderdag 12 juli 2018 staat Eminem in het Goffertpark in Nijmegen.

De show in het Nijmeegse park wordt Eminem’s eerste Nederlandse show in maar liefst vijftien jaar tijd! De laatste keer dat het Amerikaanse icoon een volwaardige show in Nederland gaf, was op 17 juni 2003 in de Amsterdam ArenA.

Concertkaarten

Tickets voor de show van Slim Shady zijn onder meer verkrijgbaar via de website van Ticketmaster.

YouTube player

‘Revival’

Marshall Mathers, zoals de rapper daadwerkelijk heet, bracht op 15 december zijn langverwachte album ‘Revival’ uit. De nieuwe plaat, het negende studioalbum van Em, bevat samenwerkingen met onder meer Beyoncé, Ed Sheeran, Alicia Keys en P!nk.

Bron: MOJO

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.