Paramore kondigt nieuwe plaat aan en komt naar Nederland!

Geschreven door op 19 april 2017 om 15:27

Paramore fans opgelet: de band komt voor een concert naar Nederland! Ook heeft de Amerikaanse rockband op 19 april een nieuw album aangekondigd en een single uitgebracht! 

Paramore naar 013

Paramore komt naar Nederland! Op 25 juni betreedt de band rond frontwoman Hayley Williams het podium van 013 in Tilburg. Tijdens de exclusieve show zal de Amerikaanse band niet enkel de hits spelen; fans kunnen namelijk ook nieuw materiaal verwachten!

Concertkaarten

De verkoop van het concert start op 28 april om 10:00 uur. Kaarten zijn onder andere verkrijgbaar bij de volgende online verkooppunten:

Primair:

Concertkaarten (vanaf 28-04-2017)

Secundair:

Concertkaarten

‘After Laughter’

Op 19 april kondigde de pop punkband niet alleen shows aan; Paramore maakte ook bekend met een nieuw album te komen! De plaat heeft de naam ‘After Laughter’ en zal op 12 mei gereleased worden. De plaat bevat de volgende tracklist:

1. Hard Times
2. Rose-Colored Boy
3. Told You So
4. Forgiveness
5. Fake Happy
6. 26
7. Pool
8. Grudges
9. Caught In The Middle
10. Idle Worship
11. No Friend
12. Tell Me How

‘Hard Times’

Het goede nieuws blijft maar komen voor de fans! Tegelijk met de aankondiging van de show en het album, releasede de band ook de single ‘Hard Times’, die op de nieuwe plaat verschijnt. Ben je benieuwd naar deze nieuwe single? Bekijk dan hieronder de videoclip van de track:

Bron: Paramore.net

Deel artikel:

Plaats hier je reactie:

comments

Lees ook:
Komt Paramore dit jaar nog naar Nederland? Eerst het blije nieuws dat drummer Zac Farro terug is en nu wordt er ook nog een tour aangekondigd! Alleen maar goed nieuws voor Paramore! Paramore o...
Voormalig drummer Paramore is weer terug bij band Drummer Zac Farro is weer terug bij Paramore! Hij verliet de band in 2010. Donderdag 2 februari werd op social media bekend gemaakt dat hij weer onder...
Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Album · Artiesten · Concert · Nieuws · Paramore Nieuws · Single

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Menu