Jessie J zegt optredens af wegens virusinfectie

Geschreven door op 23 juli 2012 om 13:54
Jessie J - Foto: Drew de F Fawkes (CC Flickr) (CC BY 2.0)

Jessie J heeft enkele optredens aan zich voorbij moeten laten gaan. De zangeres heeft een tweetal optredens geannuleerd vanwege een virusinfectie. Zo liet ze onlangs weten.

Het jurylid van The Voice annuleerde afgelopen vrijdag en zaterdag haar optredens en met reden. De zangeres heeft namelijk een virusinfectie en moet op doktersadvies wat rustiger aan doen.

Excuses
”Ik wil persoonlijk mijn excuses aanbieden aan al mijn fans, die vanavond naar mijn show zouden komen. Onlangs is vastgesteld dat ik lijd aan een virusinfectie waardoor ik heel moe word. Ik hoopte dat ik op tijd beter zou zijn, maar na een doktersbezoek kreeg ik het advies om te rusten. Optreden zou de situatie alleen maar erger maken. Ik hoop dat jullie begrijpen dat ik er vanavond graag bij had willen zijn, maar ik voel me gewoon niet goed. Terug naar bed. Sorry”, zo liet de zangeres vrijdag weten.

Gelukkig gaat het nu stukken beter met de zangeres. ”Ik voel me beter vandaag. Nogmaals bedankt voor alle beterschapswensen”. Het optreden van afgelopen zaterdag is verplaatst naar 25 augustus.

Jessy J ft. David Guetta – Laserlight

YouTube player

Overzicht van Jessie J Nieuws
Lees meer over Jessie J op Wikipedia

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Nieuws