Miley heeft genoeg van de muziekwereld

Geschreven door op 9 april 2010 om 23:11
Top 100, Miley Cyrus - Fotocredits: kerainoscopia (Wikimedia Commons)

Miley Cyrus heeft gereageerd op haar beslissing om te stoppen met zingen. De 17-jarige heeft helemaal genoeg van de ‘politieke en gekunstelde muziekwereld’.

Cyrus heeft drie studioalbums opgenomen, en is momenteel bezig met haar vierde en laatste album. De 17-jarige Amerikaanse wil zich vanaf nu richten op haar acteercarrière en hangt haar microfoon definitief aan de wilgen.

De Hannah Montana-ster beweert dat ze zich gedwongen voelden om weg te stappen van het maken van muziek, omdat ze moe werden van de bureaucratie van de platenlabels.

“Voor mijn gevoel is deze industrie zo gekunsteld en politiek op dit moment. Ik zou liever in een industrie werken waarin ik het gevoel heb dat ik het verschil kan maken, en dingen kan doen die mij echt inspireren. Het is niet dat ik niet van muziek houd, dat doe ik wel. Maar ik heb het gevoel dat ik er even voor een tijdje vandaan moet”, aldus Cyrus.

ArtiestenNieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Miley Cyrus Nieuws · Nieuws