TVOH-Finaliste Samantha Steenwijk naar Holland Zingt Hazes

Geschreven door op 19 februari 2018 om 11:15
Samantha Steenwijk - Foto Eye-C Multimedia (Wikimedia Commons, CC BY-SA 4.0)

Zangeres Samantha Steenwijk is toegevoegd aan de reeks artiesten voor Heel Holland Zingt Hazes. De finalist van The Voice Of Holland is uiterst verheugd met haar deelname. 

Kaartverkoop

Kaarten voor de concertreeks zijn verkrijgbaar via diverse verkooppunten en de site van Heel Holland Zingt Hazes. Voor 14 en 20 april zijn nog kaarten aanwezig. De overige twee avonden, 15 en 21 april, zijn al uitverkocht.

Een droom die uitkomt

Voor Steenwijk is haar deelname een “droom die uitkomt.” De zangeres zong bij haar auditie voor The Voice op indrukkende wijze het nummer Ik Leef Mijn Eigen Leven van André Hazes. Nederlands populairste volkszanger is een voorbeeld voor Steenwijk. In haar aankondiging voor het concert komt de Voorburgse meer dan enthousiast over. “Een jaar geleden besloot ik mijn carrière een boost te geven door mee te doen aan TVOH. Maar wat er nu gebeurt, overtreft al mijn dromen. Ik stond niet alleen in de finale, maar mag nu ook meedoen met Holland zingt Hazes.’ 

Heel Holland Zingt Hazes

14, 15, 20 en 21 april begint er een nieuwe editie van Heel Holland Zingt Hazes in het Ziggo Dome. Steenwijk voegt zich bij namen als André Hazes jr. Barry Hay, Danny de Munk, Glennis Grace en Jamai. Het evenement vindt voor de zesde keer plaats. Vele fans van het Nederlandse levenslied trokken naar de grootste kroeg van Nederland en de afgelopen edities waren dan ook allen uitverkocht.

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.