Coldplay brengt nieuwe versie van ‘A Head Full of Dreams’ uit!

Geschreven door op 16 september 2016 om 11:48

Een nieuwe versie van Coldplay’s ‘A Head Full of Dreams’ is onderweg!

‘A Head Full of Dreams’

Het album kwam uit in december 2015 en stond op veel plekken op nummer 1. Er zijn tot nu toe ongeveer 4 miljoen kopieën verkocht. Op 23 september wordt het album opnieuw uitgebracht in 5.1 surround sound op Blu-Ray.

Coldplay

De band ontstond in 1996 toen Chris Martin en Johnny Buckland elkaar ontmoetten tijdens de introductieweek van de universiteit: University College London. Toen ze daarna Will Champion en Guy Berryman ontmoetten probeerden zij samen een band te vormen. In 1998 maakten ze een ep voor de platenmaatschappijen. Door die ep kwamen ze terecht op het In The City- festival, waarna ze gescout werden door een platenmaatschappij.

Platenmaatschappij

De platenmaatschappij bood hen vervolgens aan een single uit te brengen. De single Brothers & Sisters kwam uit in 1999. In 2013 kwam de band met het nummer Atlas dat speciaal geschreven was voor de toen nieuwe Hunger Games film: Hunger games: Catching FireA Head Full of Dreams was het negende album van de band. Op 23 en 24 juni dit jaar stond Coldplay in de Amsterdam Arena. De show van 23 juni was al snel uitverkocht waarna het extra concert op 24 juni werd toegevoegd.

Luister hier naar A Head Full of Dreams:

Bron: NME

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Albumreleases · Artiesten · Coldplay Nieuws · Nieuws